آجیل

کاهش احتمال ابتلا به بیماری های قلبی با آجیل

( خواص خوراکیها )

کاهش احتمال ابتلا به بیماری های قلبی با مصرف آجیل

( مصرف آجیل یا کره بادام زمینی احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد )

پژوهش دانشگاه هاروارد نشان داد که مصرف این مواد احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را در زنان مبتلا به دیابت نوع دوم، کاهش می‌دهد.
بر اساس گزارش این پژوهش، بررسی بیش از ۶ هزار زن که به میزان قابل توجهی آجیل یا کره بادام زمینی مصرف می‌کردند، نشان داد این مواد غذایی احتمال ابتلا به بیماری قلبی در آنان را به نصف کاهش می‌دهد.
در ادامه این گزارش آمده است: تأثیر مصرف آجیل و کره بادام زمینی در صورتی که با فعالیت مناسب بدنی و رژیم غذایی متعادل همراه نباشد، اندک خواهد بود. همچنین جلوگیری از بیماری‌های قلبی تنها با مصرف این مواد ممکن نخواهد بود.

( زمزار )

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.