لوبیا قرمز

کنترل فشارخون و دیابت با لوبیا قرمز

( خواص خوراکیها )

کنترل فشارخون و دیابت با مصرف لوبیا قرمز

لوبیا قرمز حاوی سدیم پائین و پتاسیم بالا است که می‌تواند برای افراد مبتلا به فشارخون مفید باشد و به دلیل قند موجود در آن به آرامی وارد جریان خون می‌شود که برای دیابتی‌ها نیز مفید است.

هر ۱۰۰ گرم لوبیا قرمز پخته ۲۶۶ کالری انرژی، ۲۲ گرم پروتئین، ۳۸ گرم نشاسته، ۴۴ گرم کربوهیدرات،۲۳ گرم فیبر و دارای ویتامین B5، B3، آهن و اسید فولیک را دارا است و اسیدفولیک برای زنان باردار و افراد کم‌خون مؤثر است.

هر ۱۰۰ گرم لوبیا پخته ۱۰۰ میلی‌گرم کلسیم دارد که برای استحکام دندان‌ها و استخوان‌ها مفید است و قند موجود در آن به آرامی وارد جریان خون می‌شود که برای دیابتی‌ها مفید است.آنتی‌اکسیدانی به نام سلنیوم وجود دارد که ضد رادیکال‌های مضر در بدن است و کمبود آن در بدن سبب ضعف ایمنی می‌شود.

لوبیا قرمز حاوی مقدار زیادی فیبر قابل حل است که فیبر به حفظ سلامتی سیستم گوارشی کمک بسیاری می‌کند و یک سیستم گوارشی سالم نیز از ابتلا به دیابت و سرطان روده جلوگیری می کند و فیبر قابل حل کلسترول و قند خون را پایین می‌آورد و لوبیا خشک و هم لوبیا کنسرو شده اثرات خوبی روی سلامتی انسان دارد.

لوبیا قرمز حاوی ۲ قند رافینوز و استاکیوز است که باعث نفخ می‌شود که برای از بین بردن این حالت می‌توان لوبیا را ۵ تا ۶ ساعت در آب ۵۰ تا ۶۰ درجه سانتی گراد خیس کرد و آب آن را چندین بار عوض کرد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.