خواص انواع ترب

مروری بر ۱۵ خاصیت دارویی و درمانی ترب

( خواص خوراکیها )

مروری بر ۱۵ خاصیت دارویی و درمانی ترب

دانستنی مفید درباره خواص انواع ترب ها

۱) ترب به شکلهای مدور و یا دراز و به رنگهای سیاه، سفید و قرمز «تربچه» وجود دارد. ترکیبات آن عبارت است از: آب، مواد قندی، مواد ازته، پروتئین، مواد معدنی، آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم، ویتامین های A ،B1 ،B2 ،C ،PP و …

۲) طبیعت ترب گرم است.

۳) این گیاه به عنوان هضم کننده غذا و خارج کننده باد معده با غذا خورده می شود.

۴) خوردن ترب با نمک و کره قبل از غذا، اشتها آور است.

۵) جریان خون را به سوی مو می کشاند و باعث تقویت پیاز مو می شود و از این رو برای تقویت و روییدن مویی که ریخته شده، مفید می باشد.

۶) اگر عصاره ترب را بر موضعی که موی آن ریخته قرار دهید، دوباره موی آن قسمت میرو ید.

۷) خوردن ترب، رنگ رخسار را باز و نیکو می کند.

۸) ضماد ترب با عسل برای از بین بردن آثار کبودی زیر چشم، آثار ضربه و جای زخم و کک و مک بسیار مفید است.

۹) مرهم ترب برای زخمهای بد و جوش های آبدار مفید است.

۱۰) مالیدن آب ترب بر بدن مانع از گزیدن حشرات می شود.

۱۱) ترب سموم جمع شده در کلیه و کبد را دفع می کند.

۱۲) نوشیدن آب ترب سیاه به افراد چاق و پرخور و همچنین کسانی که چربی و تخم مرغ می خورند و احساس سنگینی می کنند، توصیه می شود.

۱۳) برای معده های تنبل مفید بوده و آن را به کار وامیدارد.

۱۴) در جهت رفع بیخوابی مؤثر است.

۱۵) در درمان سیاتیک، نقرس، ضعف اعصاب، روماتیسم، سنگ کلیه، انسداد مجاری تنفس و آنژین، اسکوربوت (بیماری کمبود ویتامین C) و بیماری راشیتیسم (نرمی استخوانها) مصرف آن توصیه شده است.
توضیحات : اسراف در خوردن ترب موجب دل پیچه شده و برای دندان و گلو مضر است.

( زمزار )

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.