هل

هل و خاصیت اشتهاآور بودن آن

( خواص خوراکیها )

هل و خاصیت اشتهاآور بودن آن

( مصرف هل باعث تحریک اشتها می‌شود و عمل هضم غذا را بهبود می‌بخشد )

 هل به عنوان ادویه، برای خوشبو کردن نوشیدنی‌ها و غذاها به مصرف می‌رسد و عطر خوش، اثر گرمابخش و اشتهاآور هل این دانه را به یکی از بهترین طعم‌دهنده‌ها تبدیل کرده است که برای خوش‌‌طعم کردن انواع نوشیدنی، دسر و شیرینی به مصرف می‌رسد.وی گفت: دانه‌های هل پس از صرف غذا ضمن کمک به هضم غذا می‌تواند بوی نامطبوع دهان مثل بوی سیر و پیاز را از بین ببرد.

هل خواص گرمابخشی داشته، معده و روده‌ها را تقویت می‌کند. اشتها را تحریک و عمل هضم غذا را بهبود می‌بخشد و تقویت‌کننده قلب است. همچنین بادشکن بوده، گاز معده و روده را از بدن خارج می‌سازد که تقویت‌کننده بدن، ادرار‌آور و قاعده‌آور است.

هل زخم‌های دهان را برطرف می‌کند و می‌توان دم‌کرده هل را در دهان قرقره کرد. خوشبوکننده دهان است و برای تسکین درد گوش می‌توان گرد هل را در گوش ریخت.

هل تب را پایین می‌آورد، در درمان سرماخوردگی موثر است. برای تسکین درد روماتیسم مفید و ضد مسمومیت است. ترشی معده را از بین می‌برد و برای رفع تهوع می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

( صفوی – متخصص تغذیه )

( زمزار )

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.