تمبر هندی

تمبر هندی و فایده های آن

( خواص خوراکیها )

تمبر هندی و فایده های آن

تمبرهندی ماده غذایی است که ایرانیان به ندرت در سبد غذایی خود از آن استفاده می کنند، در صورتی که تمبرهندی برای بسیاری از بیماری ها مفید است.

تمبر هندی دارای قند، پروتئین، اسید سیتریك، اسید مالیك، ویتامین C، كلسیم، پتاسیم، آهن و مواد فیبری بوده و فاقد ویتامین A،سدیم،چربی و كلسترول است و این میوه دارای 2 نوع ترش و شیرین است.
تمبر هندی به دلیل آنكه فاقد چربی،كلسترول،سدیم و سرشار از پتاسیم است باعث كاهش فشار خون و چربی خون می‌شود كه جوش جلدی و التهاب ناشی از آن را كاهش می‌دهد.
مصرف تمبر هندی باعث پائین آمدن تب می‌شود،به هضم غذا كمك می‌كند،خنك كننده بدن است.تشنگی را رفع می‌كند و دل بهم خوردگی و تهوع را از بین می‌برد و پوست تمبر هندی نیز قابض و رفع كننده اسهال است.
زیاد خوردن و افراط در مصرف تمبر هندی باعث زخم روده،سرفه و سنگینی معده می‌شود.
(دکتر مرتضی صفوی – متخصص تعذیه )
تمبر هندی