ادویه جات

ادویه هایی بر علیه قندخون

(خواص خوراکیها)

ادویه هایی بر علیه قندخون

ادویه جات به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان بالا به صورت بالقوه می‌توانند مانع از بروز التهاب و آسیب‌های جدی ناشی از قند خون بالا به بدن شوند.
محققان با تحقیق و بررسی بر روی ۲۴ نوع ادویه به این نتیجه دست یافتند که ادویه‌جات طبیعی دارای آنتی‌اکسیدان بالا که فنول یا «اسید کربونیک» نامیده می‌شود ، هستند و آزاد شدن این ماده در خون صدمات ناشی از دیابت یا قند خون بالا را در بدن بیماران کاهش می‌دهد بنابراین تحقیقات، ادویه‌جات به دلیل آن که کم‌کالری بوده و ارزان هستند، می‌توانند بیش از داروها در درمان و کاهش صدمات جسمی ناشی از بیماری دیابت به بیماران کمک کنند.
گنجاندن مواد طبیعی و گیاهی و ادویه‌جات و سبزی‌های پختنی در رژیم غذایی افراد مبتلا به بیماری دیابت،می‌تواند بدن آنها را علیه صدمات ناشی از این بیماری حفاظت کند.

( زمزار )

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.