(خواص خوراکیها)
ادویه جات به دلیل داشتن آنتیاكسیدان بالا به صورت بالقوه میتوانند مانع از بروز التهاب و آسیبهای جدی ناشی از قند خون بالا به بدن شوند.
محققان با تحقیق و بررسی بر روی 24 نوع ادویه به این نتیجه دست یافتند كه ادویهجات طبیعی دارای آنتیاكسیدان بالا كه فنول یا «اسید كربونیك» نامیده میشود ، هستند و آزاد شدن این ماده در خون صدمات ناشی از دیابت یا قند خون بالا را در بدن بیماران كاهش میدهد بنابراین تحقیقات، ادویهجات به دلیل آن كه كمكالری بوده و ارزان هستند، میتوانند بیش از داروها در درمان و كاهش صدمات جسمی ناشی از بیماری دیابت به بیماران كمك كنند.
گنجاندن مواد طبیعی و گیاهی و ادویهجات و سبزیهای پختنی در رژیم غذایی افراد مبتلا به بیماری دیابت،میتواند بدن آنها را علیه صدمات ناشی از این بیماری حفاظت كند.