زردچوبه

ادویه زردچوبه و درمان سرطان

( خواص خوراکیها )

ادویه زردچوبه و درمان سرطان

(نابود سازی سلولهای سرطانی با ادویه زردچوبه)

از دیرباز تصور می‌شد که این ماده موسوم به «کرکامین» خواص شفابخش دارد و هم اکنون آزمایش‌هایی به روی آن به عنوان دارویی برای معالجه آرتروز و حتی فراموشی درحال انجام است.
آزمایش‌های تازه توسط تیمی در مرکز تحقیقات سرطان کورک نشان می‌دهد که این ماده می‌تواند سلول‌های سرطان مری را در آزمایشگاه نابود کند.
متخصصان سرطان گفتند که این یافته ها که در «ژورنال سرطان بریتانیا» تشریح شده‌است می‌تواند در یافتن معالجات تازه به پزشکان کمک‌کند.
دکتر شارون مکنا و تیم تحت سرپرستی او دریافتند که کرکامین ظرف ۴۸ ساعت پس از ورود به بدن شروع به کشتن سلول‌های سرطانی می کند.
کرکامین باعث ارسال علایم مرگ‌بار سلولی شد و سلول‌ها شروع به هضم خود کردند.
ادویه ‘زردچوبه’ سلول‌های سرطانی را نابودمی کند.
دکتر مکنا گفت: «دانشمندان از مدت ها قبل می‌دانستند که ترکیب‌های طبیعی به‌طور بالقوه توان معالجه سلول‌های معیوبی که سرطانی شده‌اند را دارند و بو برده بودیم که کرکامین ممکن است خاصیت درمانی داشته باشد.»
دکتر لسلی واکر، مدیر اطلاعات سرطان در موسسه تحقیقات سرطان بریتانیا گفت: «این یک تحقیق جالب است که این امکان را ایجاد می‌کند که شاید بتوان مواد شیمیایی طبیعی موجود در زردچوبه را به دارویی جدید برای معالجه سرطان مری تبدیل کرد.»
او افزود: «میزان ابتلا به سرطان مری از دهه ۷۰ تاکنون بیش از ۵۰ درصد بالا رفته‌است و تصور می‌شود که این وضع به افزایش میزان چاقی، مصرف الکل و بیماری ترش‌کردن مربوط باشد، بنابراین یافتن راه هایی برای جلوگیری از این بیماری نیز مهم است.»
هرسال ابتلای حدود ۷۸۰۰ نفر در بریتانیا به سرطان مری تشخیص داده می‌شود. این سرطان ششمین عامل مرگ ناشی از سرطان است که حدود پنج درصد قربانیان سرطان در بریتانیا را دربرمی‌گیرد.

( زمزار )

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.