چای گیاهی

با خواص انواع چای گیاهی آشنا شوید

( خواص خوراکیها )

با خواص انواع چای گیاهی آشنا شوید

چای برگ زیتون
ـ مناسب برای سیستم گردش خون
ـ مفید در رفع اختلالات خواب
شیوه مصرف
۲قاشق چای خوری از برگ زیتون را در ۲لیوان آب جوش دم کنید. بعد از ۱۰دقیقه آن را صاف و در صورت تمایل باعسل شیرین کرده و میل نمایید(هر شب یک فنجان قبل از خواب).

چای بومادران
خواص
ـ مفید دررفع ناراحتی های معده و مشکلات صفراوی
ـ مؤثر در برطرف نمودن بی اشتهایی
شیوه مصرف
یک قاشق چای خوری بومادران خرد شده را با یک فنجان آب جوش دم کنید.بعداز ۱۵دقیقه آن را صاف نمایید. روزانه ۲تا۳فنجان از آن را بنوشید.
توجه
ـ چنان چه بعد از مصرف این چای دچار خارش یا قرمزی پوست شدید،فوراً مصرف آن را قطع کنید.
ـ درصورتی که ناراحتی خاصی دارید،قبل از مصرف با پزشک مشورت نمایید.
چای تخم کتان
خواص
ـ غرغره آن برای درمان گلودرد مفید است.
شیوه مصرف
یک قاشق چای خوری از آن را دریک چهارم لیتر آب بریزید. گاهی هم بزنید. بعد از یک ساعت ،آن را از صافی رد کنید. هربارقبل ازمصرف ،کمی آن را گرم کنید. روزانه ۵ بار آن را غرغره نمایید.
چای میوه گل نسترن
خواص
ـ دارای عناصر بسیار با ارزش
ـحاوی ویتامین «ث»
ـ مؤثر در تقویت سیستم ایمنی بدن
شیوه مصرف
۲قاشق چای خوری از میوه خرد شده گل نسترن را در یک چهارم لیترآب سرد بریزید. سپس آن را روی حرارت قرار داده،به مدت ۱۰دقیقه بجوشانید.بعد آن را از صافی ردکنید. آن را با مقداری عسل شیرین کرده و روزانه ۳فنجان از آن بنوشید.
توجه
ـافراد مبتلا به دیابت بهتر است آن را بدون افزودن عسل میل نمایند.
چای گشنیز
خواص
ـضد نفخ
ـ تسهیل کننده هضم
شیوه مصرف
یک قاشق چای خوری گشنیزخرد شده را با یک فنجان آب جوش به مدت ۵دقیقه دم کنید. بعد آن را صاف کرده و به صورت گرم (بعدازغدا)بنوشید.
چای گزنه
خواص
ـمفید درتسکین روماتیسم عضلانی
ـمفید دررفع کمردرد
ـ مفید در درمان نقرس
شیوه مصرف
مقداری از آن را باآب جوش دم کرده و بنوشید.
توجه
ـ افراد مبتلا به ادم ،مشکلات کلیوی و قلبی باید در مصرف این چای محتاط باشند. قبل از مصرف با پزشک مشورت شود.
چای شکوفه بهارنارنج
خواص
ـ مفید دررفع خستگی روزانه
ـ مؤثر دررفع بی خوابی
شیوه مصرف
۲قاشق چای خوری آن را در ۲لیوان آب جوش دم کنید. بعداز ۱۰دقیقه ،آن را صاف کرده ،با یک قاشق چای خوری عسل شیرین نموده و قبل از خواب مقداری بنوشید.
توجه
درصورتی که برگ بادرنجبونه (۲۰گرم) ،میوه گل نسترن (۱۰گرم )،گل ختمی (۵گرم) به شکوفه بهار نارنج بیفزایید،خواص آن بیشترخواهد شد.
چای دارچین
خواص
ـکمک به هضم
شیوه مصرف
یک قاشق چای خوری چوب دارچین را با یک چهارم لیتر آب جوش به مدت ۱۰دقیقه دم کنید. سپس آن را صاف نمایید. نهایتاً آن را بنوشید.
چای تمشک خشک
خواص
ـ مؤثر در درمان اسهال ناشی از مسمومیت (تمشک خشک)
شیوه مصرف
۲قاشق غذاخوری تمشک خشک شده را در ۲لیوان آب سرد ریخته و به مدت ۱۰دقیقه بجوشانید. بعد آن را صاف کرده و بنوشید.
توجه
ـمصرف تمشک تازه نه تنها در درمان اسهال مفید نیست بلکه ممکن است باعث تشدید آن شود .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.