چای ترخون

چای ترخون و خواص آن

( خواص خوراکیها )

چای ترخون و خواص آن

دیر زمانی است در اکثر نقاط دنیا از خواص چای ترخون استفاده می‌شود.

این گیاه دارای خواص متعددی از جمله درمان مارگزیدگی، دندان درد و برخی عفونت‌های انگلی است.

ترخون گیاهی معطر است که در دستورات آشپزی نیز کاربردهای فراوانی دارد.

ارتفاع این گیاه معطر، به ۶۰ سانتی‌متر می‌رسد که دارای برگ‌های باریک و بلندی است.

گل‌های کوچک این گیاه بسته به نوع منطقه از زرد تا سیاه نوسان رنگ دارد.

طرز تهیه چای ترخون:
یک فنجان آب جوش تهیه کرده،  سپس یک قاشق غذاخوری از ساقه و برگ خشک شده ترخون را درون آن ریخته و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خوب دم بکشد، سپس آن را گرم بنوشید.
نوشیدن یک فنجان چای ترخون در روز توصیه می‌شود.

خواص چای ترخون به شرح زیر می‌باشد:
• به افزایش صفرا توسط کبد کمک می‌کند و به این ترتیب فرآیند هضم و سم زدائی بدن راحت‌تر صورت می‌گیرد.
•  خستگی را از بین می‌برد و اعصاب را آرام می‌کند.
• کرم روده را از بین می‌برد.
• مشکلات بی‌خوابی را برطرف می‌کند.
• برای درمان درد دندان مفید است.
• بخاطر داشتن خواص آنتی باکتریال، برای ضدعفونی کردن زخم‌ها و بریدگی‌ها به کار می‌رود.
• اشتها را زیاد می‌کند.
• افسردگی را از بین می‌برد.

( زمزار )

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.