سیب زمینی شیرین

آشنایی با خواص سیب زمینی شیرین

( خواص خوراکیها )

آشنایی با خواص سیب زمینی شیرین

( از پوستی صاف تا قلبی سالم )

سیب زمینی شیرین علاوه بر مغذی و پرخاصیت بودن، فاقد چربی و در مقایسه با سیب زمینی معمولی سدیم و کالری کمتری نیز دارد. با مصرف این ماده غذایی به طعم آن عادت پیدا می کنید. در این مطلب خواص آن را ارائه می دهیم.

سیب زمینی شیرین حاوی ویتامین A یا بتاکاروتن

سیب زمینی شیرین به میزان بیش از ۴ برابر نیاز روزانه بدن انسان به ویتامین A دارد. رنگ نارنجی سیب زمینی شیرین نیز به دلیل وجود این ویتامین است. رنگ نارنجی نشان می دهد که این ماده غذایی حاوی میزان زیادی بتاکاروتن و کاروتنوئیدها است. این ترکیبات باعث گردش بهتر ویتامین A در بدن می شود. بتاکاروتن یک آنتی اکسیدان ضدسرطان است که به تقویت قوه بینایی، حفاظت از پوست در برابر آسیب های ناشی از نور خورشید و مجهز کردن دستگاه ایمنی بدن در برابر بیماری ها کمک می کند. توصیه می کنیم در خرید سیب زمینی شیرین انواع سفت با پوستی صاف و یکدست را انتخاب کنید.

سیب زمینی شیرین منبع ویتامین C

سیب زمینی شیرین حاوی میزان زیادی ویتامین C است که نقش مهمی در ساخت استخوان ها و دندان ها و همچنین در هضم غذا و تولید سلول‌های خونی دارد. سیب زمینی شیرین همچنین در مقابله و پیشگیری از ویروس های عامل آنفولانزا و سرماخوردگی تأثیر دارد.

سیب زمینی شیرین: منبع منگنز

سیب زمینی شیرین منبع منگنز است. این ترکیب برای متابولیسم کربوهیدرات ها ضروری است و به حفظ قند خون کمک می کند. منگنز همچنین باعث کنترل عملکرد غده تیروئید می شود. توصیه می شود این ماده غذایی را در محل خشک و خنک نگهداری کرده و تا یک تا دو هفته بعد از خرید مصرف نمایید.

سیب زمینی شیرین منبع پتاسیم

سیب زمینی شیرین حاوی میزان زیادی پتاسیم است. پتاسیم در کاهش فشار خون و کنترل سیستم عصبی نقش مؤثری دارد. بنابراین توصیه می شود برای سلامت قلب و مغزتان این ماده غذایی را بیشتر مصرف کنید.

سیب زمینی شیرین منبع ویتامین B6

سیب زمینی شیرین حاوی ویتامین B6 زیادی است. این ویتامین باعث تجزیه ترکیبی به نام هموسیستئین می شود و به این ترتیب به سلامت رگ‌های خونی و گردش خون سالم کمک می کند.

روش مصرف

می توانید پوست سیب زمینی شیرین را بگیرید و با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در فر بپزید.

بخارپز کردن سیب زمینی شیرین به مدت ۳۰ تا ۵۰ دقیقه نیز از دیگر روش‌های آماده سازی آن است.

می توانید از ماکروویو نیز برای آماده کردن این ماده غذایی استفاده کنید.

( تبیان )

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.