آب سبزه

معرفی ۱۷ خاصیت سبزه گندم

( خواص خوراکیها )

معرفی ۱۷ خاصیت سبزه گندم

اکثر ایرانی ها برای سفره هفت سین عید، سبزه گندم آماده می کنند. اما آیا می دانید همین سبزه خواص فوق العاده ای دارد و بقراط بیش از ۶۰ قرن پیش از آن استفاده می کرده است؟ سبزه از دانه گندم، سبز می شود و خواص فوق العاده ای دارد. می توانید آب سبزه های گندمتان را با آب میوه گیری گرفته و مصرف کنید.

خواص سبزه گندم

* سبزه گندم منبع ویتامین های A و C است.

* سبزه گندم حاوی عناصری است که به راحتی ویتامین های B را جذب می کند. به عنوان مثال ویتامین B7 برای نابودی برخی از سلول‌های سرطانی آسیب رسان به سلول‌های سالم، مؤثر است.

* سبزه گندم حاوی میزان زیادی کلسیم، فسفر، منیزیم، سدیم و پتاسیم است.

* سبزه گندم آهن دارد و به بهبود جریان خون کمک می کند.

* سبزه گندم به دلیل دارا بودن کلروفیل خواص درمانی دارد.

* سبزه گندم به کاهش فشارخون کمک می کند.

* سبزه گندم ساختاری مشابه با ساختار شیمیایی مولکول های گلبول قرمز دارد و به این ترتیب قدرت خون در حمل اکسیژن به تمام سلول‌های بدن را افزایش می دهد.

* سبزه گندم به دفع مازاد داروها از بدن کمک می کند.

* سبزه گندم، کبد را تمیز می کند.

* سبزه گندم به التیام و بهبود سریع زخم‌ها کمک می کند.

* سبزه گندم سموم متابولیک تجمع یافته در بدن را خنثی می کند.

* سبزه گندم به کنترل مشکلات مربوط به قند خون کمک می کند.

* سبزه گندم به کابوس ریزش مو و زود سفید شدن آن ها پایان می دهد.

* سبزه گندم به درمان یبوست کمک می کند.

* سبزه گندم مقاومت بدن در برابر اشعه ها را بالا برده و علائم مسمومیت با تشعشعات را از بین می برد.

* سبزه گندم مانند یک ماده ضدعفونی کننده، باکتری های خون، لنف و بافت ها را از بین می برد.

* سبزه گندم یک ماده غذایی کامل محسوب می شود چون حاوی تمام اسیدآمینه های مورد نیاز بدن انسان است.

توجه داشته باشید که

از آنجایی که سبزه گندم مانند تمیزکننده قوی داخل بدن عمل می کند ممکن است با مصرف آن دچار حالت تهوع شوید. این واکنش به دلیل آزاد شدن توکسین های بدن رخ می دهد. بهتر است در ابتدا با میزان اندک حدود ۳۰ میلی لیتر شروع کرده و به تدریج آن را به ۴ برابر دوز اولیه برسانید.

توجه داشته باشید که آب سبزه گندم به سرعت می ترشد بنابراین لازم است تا ۱۵ دقیقه بعد از آب گیری حتماً مصرف شود. اما سبزه خرد شده را می توانید به مدت یک تا دو هفته در یخچال و داخل یک کیسه مناسب سبزی نگهداری کنید.

اگر نسبت به مصرف گندم حساسیت داشته باشید نباید از آب سبزه گندم استفاده کنید.

( تبیان )

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.