( خواص خوراکیها ) كنترل پُر مویی با چای نعناع مدتی بود كه موهای زائد زیر چانه و گردنش زیاد شده بود و آزارش می داد. هر ماه مجبور می شد كه برای از بین بردن این موها به آرایشگاه برود، اما دیگر خسته شده بود. بالاخره تصمیم گرفت به …
بیشتر بخوانید »سالم زندگی کن
باقلا، اثرات و خواص دارویی
( خواص خوراکیها ) خواص و اثرات باقلا باقلا حاوی ویتامین های آ.ب.ث و املاح مفیدی از جمله آهك، فسفر، آهن و غیره می باشد. به همین علت در گروه خوراكی های خون ساز قرار دارد و مغز قلم استخوان ها را نیز تقویت می كند. برای افرادی كه دوره …
بیشتر بخوانید »فندق و خواص آن
( خواص خوراکیها ) فندق و خواص آن (فندق میوه ای با طبع گرم و خشک که بیشتر در نواخی کوهستانی ایران یافت و پرورش داده میشود.) ارزش تغذیه ای فندق خواص و ارزش تغذیه ای زیادی دارد، به همین دلیل از بروز خیلی بیماری ها پیشگیری می کند. در …
بیشتر بخوانید »ریاضیدان ها شکلات بخورند !
( خواص خوراکیها ) ریاضیدان ها شکلات بخورند ! ( شکلات توانایی محاسبه ذهنی را افزایش میدهد ) به گفته دانشمندان محاسبات ذهنی در داوطلبانی که در آزمایش شرکت کردند پس از مصرف میزان زیادی از ماده فلایانولز که در شکلات به وفور وجود دارد افزایش یافته است.نتیجه آزمایشها نشان …
بیشتر بخوانید »٢٠ معجزه در تركیب دارچین و عسل طبیعی
( خواص خوراکیها ) ٢٠ معجزه در تركیب دارچین و عسل طبیعی گذشتگان عسل(انگبین) را مظهر پاكی و خلوص و نشانه قدرت می دانستند و در یونان و روم باستان مظهر بركت، عشق و زیبایی بود و مالیات خود را براساس آن می پرداختند. زنبور برای تهیه عسل، شهد گل های …
بیشتر بخوانید »فلفل، اسلحه لاغری
(خواص خوراکیها ) فلفل، اسلحه لاغری تاریخچه مصرف فلفل به 7 هزار سال پیش از میلاد مسیح برمی گردد، زمانی که سرخ پوستان آمریکایی ساکن پرو و مکزیک به عنوان ادویه از آن استفاده می کردند. تا اینکه طی قرون 15 و 16 میلادی، کاشفان آمریکا این سبزی خوش نقش …
بیشتر بخوانید »پسته و فواید درمانی آن
( خواص خوراکیها ) پسته و فواید درمانی آن مغز پسته از نظر طب قدیم ایران گرم و خشك است و برای افراد گرم مزاج مناسب نیست. پسته بسیار مقوی است و حاوی ویتامین های ب ،۱ ب 3، ویتامین E بوده و املاح مغذی شامل آهن، پتاسیم، فسفر و …
بیشتر بخوانید »خواص بهار نارنج (شكوفه درخت نارنج)
( خواص خوراکیها ) خواص بهار نارنج (شكوفه درخت نارنج) بهار نارنج همان شكوفه درخت نارنج است كه در فصل بهار درخت را زینت داده، در پاییز و زمستان، جای خود را به میوه نارنج میدهد. این گل اگرچه در پخت مربا مورد استفاده قرار میگیرد ولی كاربرد اصلی آن …
بیشتر بخوانید »آشنایی با خاصیت های شیره و ارده
( خواص خوراکیها ) آشنایی با خاصیت های شیره و ارده ( خاصیت اصلی انواع شیره و ارده، انرژیزا بودن آنهاست ) برای فصل زمستان كه بدن به انرژی بیشتری برای گرم كردن خود احتیاج دارد، بهترین غذا محسوب میشوند. اما حواستان باشد كه هر دوی این مواد به غیر از …
بیشتر بخوانید »كنگر و خواص آن
( خواص خوراکیها ) كنگر و خواص آن ( کتگر بخور و لنگر بینداز ) كنگر انواع مختلفی شامل كنگر معمولی و كنگر فرنگی یا همان آرتیشو دارد. باتوجه به اینكه در كشور ما مصرف كنگر معمولی رواج بیشتری داشته و شناختهشدهتر است ما در اینجا به خواص این سبزی فصل میپردازیم. …
بیشتر بخوانید »