( خواص خوراکیها )
بالا بردن تراكم استخوانی در بدن با مصرف انجیر
كلسیم به عنوان بالا برنده تراكم استخوان شناخته شده است. اما این میوه نیز می تواند …
انجیر منبع خوب پتاسیم است و همان طور كه میدانیم،پتاسیم،عنصری است كه برای كنترل فشار خون به كار میرود.كمبود پتاسیم،مخصوصا وقتی كه غذاها دارای مقدار زیادی سدیم (نمك) باشند،میتواند موجب بالا رفتن فشار خون شود.
كاهش وزن:
انجیر،منبع خوبی از فیبرهای غذایی است.فیبر،اثر مفیدی بر كاهش وزن دارد و گرسنگی را به تاخیر میاندازد.
جلوگیری از سرطان سینه:
به خاطر داشتن فیبر بالا از ابتلا به سرطان سینه جلوگیری میكند.انجیر دارای مقدار زیادی كلسیم (79 میلی گرم در 224 گرم انجیر) میباشد.تحقیقات نشان داده است كه كلسیم در انجیر به همان اندازه كلسیم موجود در شیر میباشد.به علاوه،پتاسیم موجود در انجیر،دفع ادراری كلسیم را كاهش میدهد.پس انجیر یكی از بهترینها برای افزایش تراكم استخوان میباشد و از پوكی استخوان جلوگیری میكند.
جلوگیری از ضعف عضلات:
مطالعات نشان داده است كه افرادی كه روزانه 3 عدد یا بیشتر میوه مصرف میكنند،ضعف و انحطاط عضلانی كمتری دارند.
مروری بر فواید مصرف انجیر
1)انجیر منبع خوبی از منیزیم نیز میباشد.ملین و ضد یبوست است و به بهبود سرفه و نفس كشیدن راحت كمك میكند.
2) انجیر تازه مقدار كمی ویتامینC دارد و بهترین منبع (نسبت به دیگر میوهها) ویتامین6Bمیباشد.
3) انجیر برای هضم بهتر غذا و كمخونی مفید است و به بیماران مبتلا به كلسترول بالا و اسید اوریك بالا،كمك میكند.
4) تشنگی را از بین میبرد و دارویی برای تولید انرژی و قوی شدن به كار میرود.* از سرطان روده جلوگیری میكند.انجیر جلوی رشد سلولهای سرطانی را میگیرد.
5) آنتی اكسیدان زیادی نسبت به سایر میوهها دارد.امگا 3 و امگا 6 دارد.پس برای سیستم اعصاب،مغز و قلب بسیار مفید میباشد.
6) انجیر برای بهبود سردرد، دندان درد، تهوع،تب،نقرس،گوش درد،سوختگی،معده درد،ورم چركی (آبسه)،بیماریهای ریوی و بیماریهای مقاربتی مفید است.البته بیماران دیابتی درخوردن آن باید امساك كنند.