کنجد

کنجد، دانه ای مفید جهت كاهش كلسترول بد خون

(خواص خوراکیها)

کنجد، دانه ای مفید جهت كاهش كلسترول بد خون

 ( مصرف «كنجد» موجب كاهش كلسترول بد خون می‌شود )

دانه كنجد دارای 20 تا 25 درصد پروتئین، 50 درصد چربی و به نسبت مساوی اسیدلینولئیك و اسید اولئیك است.
 كنجد یكی از منابع بسیار مفید برای جذب آهن، روی و مخصوصاً كلسیم به حساب می‌آید و افرادی كه به مصرف شیر رغبت ندارند، می‌توانند از كنجد برای تأمین كلسیم، روی و آهن استفاده كنند.
مصرف كنجد علاوه بر اینكه موجب افزایش چربی خون نمی‌شود بلكه موجب كاهش كلسترول بد خون نیز می‌شود.
 مخلوط كردن كنجد با سایر غذاها موجب غنی‌تر شدن آنها می‌شود. مادرانی كه از بدغذایی كودك خود شكایت دارند و كودك‌ آنها علاقه‌ای به مصرف گوشت و شیر ندارد، می‌توانند با تلفیق برنج وحبوباتی مانند عدس، سویا، ماش و كنجد بخش زیادی از پروتئین و مواد معدنی كودكان در حال رشد خود را تأمین كنند.
 مخلوطی از كنجد و غلات كامل مثل گندم و جو یا پرك شده آن دارای ارزش غذایی بالایی است. در شروع تغذیه تكمیلی كودكان اضافه كردن كنجد آسیاب شده و تهیه حریره كنجد در كنار حریره بادام نیازهای كودك را برطرف خواهد كرد.
 در كودكان بزرگتر جایگزین كردن كنجد و بیسكوئیت‌های كنجدی به جای میان وعده‌های بی ارزشی مانند پفك بسیار مفید تر و سالم‌تر و دارای ارزش غذایی بیشتری خواهد بود.
 توصیه می‌شود كه افراد در روز 30 گرم از دانه كنجد استفاده كنند. مصرف یك قاشقغذاخوری كنجد معادل یك واحد چربی است و 45 كیلوكالری انرژی دارد.

همچنین ببینید

کنجد

آشنایی با 15 خاصیت کنجد

(خواص خوراکیها) آشنایی با 15 خاصیت کنجد ازنظر طب قدیم ایران، کنجد گرم است. کنجد …