تمبر هندی

تمبر هندی و فایده های آن

( خواص خوراکیها )

تمبر هندی و فایده های آن

تمبرهندی ماده غذایی است که ایرانیان به ندرت در سبد غذایی خود از آن استفاده می کنند، در صورتی که تمبرهندی برای بسیاری از بیماری ها مفید است.

تمبر هندی دارای قند، پروتئین، اسید سیتریک، اسید مالیک، ویتامین C، کلسیم، پتاسیم، آهن و مواد فیبری بوده و فاقد ویتامین A،سدیم،چربی و کلسترول است و این میوه دارای ۲ نوع ترش و شیرین است.
تمبر هندی به دلیل آنکه فاقد چربی،کلسترول،سدیم و سرشار از پتاسیم است باعث کاهش فشار خون و چربی خون می‌شود که جوش جلدی و التهاب ناشی از آن را کاهش می‌دهد.
مصرف تمبر هندی باعث پائین آمدن تب می‌شود،به هضم غذا کمک می‌کند،خنک کننده بدن است.تشنگی را رفع می‌کند و دل بهم خوردگی و تهوع را از بین می‌برد و پوست تمبر هندی نیز قابض و رفع کننده اسهال است.
زیاد خوردن و افراط در مصرف تمبر هندی باعث زخم روده،سرفه و سنگینی معده می‌شود.
(دکتر مرتضی صفوی – متخصص تعذیه )
تمبر هندی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.