پسته

مغز پسته و اثر آن در سلامتی قلب

(خواص خوراکیها)

مغز پسته و اثر آن در سلامتی قلب

گنجاندن مغز خشکبار بویژه پسته در رژیم غذایی روزانه میزان کلسترول کلی، کلسترول بد و همچنین تری‌گلیسیرید را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد و از این‌رو شما را تا حد زیادی از پزشک بی‌نیاز می‌کند. این تحقیق که با حضور ۶۰۰ شرکت‌کننده از ۷ کشور مختلف انجام گرفته در نشریه آرشیو طب داخلی به چاپ رسیده و فراگیرترین تحقیقی است که تاکنون در این زمینه صورت گرفته است. این بررسی تاکید می‌کند که مصرف پسته در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی تاثیر بسزایی دارد.

محققان دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه لوما لیندا در این پژوهش چندین مطالعه پیشین درباره خواص مغزها را مورد بازبینی قرار دادند.

پسته خواص دیگری هم دارد:

مغز پسته به علت داشتن آهن، خون‌ساز است و کسانی که مبتلا به کم‌خونی هستند باید حتما روزانه مقداری پسته مصرف کنند.

پسته مغز و ذهن را تقویت می‌کند، برای آرامش قلب و آرام کردن اعصاب مفید است و برای باز کردن مجاری کبد مصرف پسته توصیه می‌شود.

علاوه بر این، پسته ، معده را تقویت می‌کند، برای تسکین سرفه مفید است و اسهال معمولی و اسهال خونی را نیز درمان می‌کند.

مغز پسته حاوی املاح مختلفی شامل پروتئین، آهن، مواد چرب، کلسیم، فسفر، ویتامینA، B1، B3و پتاسیم است.

( زمزار )

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.