خرمالو

خواص میوه پاییزی خرمالو

(خواص میوه ها)

خواص میوه پاییزی خرمالو

خرمالو یکی از میوه های نارنجی رنگ فصل پاییز است که طرفداران بسیاری دارد.وجود بتاکاروتن باعث نارنجی شدن رنگ خرمالو می گردد.به بیان یکی از پژوهشگران طب سنتی استفاده از خزمالو به تعداد 1 الی 2 عدد در طول روز می تواند بیماری های قلبی و عروقی و فشار خون را کاهش دهد.

دز این مطلب قصد داریم به بررسی کامل این میوه پاییزی بپردازیم.

ایرج اصغری پژوهشگر طب سنتی  با بیان اینکه بتاکاروتن باعث نارنجی شدن رنگ خرمالو می‌شود، اظهار داشت: خرمالو حالت اسیدی دارد و مصرف زیاد آن باعث افزایش ترشح اسید معده می شود.

وی با بیان اینکه مصرف زیاد خرمالو باعث ایجاد یبوست در افراد می شود، گفت: رنگدانه های پلی فنولیک موجود در خرمالو باعث جلوگیری از بروز سرطان در افراد می شود.
اصغری با اشاره به اینکه مصرف این میوه برای بیماران دیابتی مضر است، تصریح کرد: سدیم موجود در خرمالو بر فشار خون تاثیر بسزایی دارد.
این پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه مصرف خرمالو در دوران بارداری بسیار مفید است، افزود: با مصرف خرمالو سلامتی چشم‌ به خصوص شبکیه را از هر گونه آسیب در امان نگه دارید.
به گفته وی، این میوه سرشار از ویتامین C و A، پتاسیم، آهن، منیزیم و بتاکاروتن و لیکوپن است.
اصغری با بیان اینکه یک خرمالوی 168 گرمی دارای 118 کیلو کالری است، تصریح کرد: به دلیل وجود قند و انرژی زیاد در این میوه، افراد با اضافه وزن بالا و چاق باید مصرف آن را کاهش دهند.
این پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه خرمالو باعث بهبود و تسریع گردش خون می شود، تاکید کرد: مصرف خرمالو از طریق بسط رگ‌های خونی منجر به تنظیم فشار خون بدن و آرامش ماهیچه ها می شود.
وی به فواید برگ درخت خرمالو اشاره کرد و بیان کرد: ماده موجود فلاوونوئیدها در برگ درخت خرمالو از بروز کاهش یا افزایش فشار خون و بیماری های سرطانی جلوگیری می کند.
( باشگاه خبرنگاران )

همچنین ببینید

میوه های پاییزی

خواصی چند از میوه های پاییزی

(خواص خوراکیها) خواصی چند از میوه های پاییزی از فایده های بی نظیر مصرف میوه …