سالم زندگی کن

خواص سیب زمینی در یک نگاه

سیب زمینی

(خواص خوراکیها) خواص سیب زمینی در یک نگاه سیب زمینی یکی از سبزیجات نشاسته ای محسوب می شود چون حاوی میزان زیادی آمیدون (همان نشاسته) است. این ماده غذایی منبع خوب کربوهیدرات های پیچیده (کمپلکس) است و ویتامین C زیادی به بدن می رساند. روش پخت و مصرف آن در …

بیشتر بخوانید »

قارچ را می توان برای کاهش وزن و لاغری مناسب دانست؟

قارچ

( خواص خوراکیها ) قارچ را می توان برای کاهش وزن و لاغری مناسب دانست؟ تغذیه ای که همه رنگ سبزیجات و میوه جات را دربر بگیرد بسیار مفید و عالی است و مطمئناً نباید رنگ کدر قارچ موجب غفلت از مصرف آن شود چون بی رنگی آن دلیل نمی …

بیشتر بخوانید »

کوتاه از خواص جلبک ها

جلبک

(خواص خوراکیها) کوتاه از خواص جلبک ها ژاپنی ها از جلبک سوپ میزو تهیه می کنند و چینی ها نیز به صورت فراوان از این جلبک ها در تهیه غذا استفاده می کنند. تهیه سالاد از این جلبک ها یک منبع ید، ویتامین K و منیزیم در اختیار مصرف کننده …

بیشتر بخوانید »

گوشه ای از خواص هندوانه

هندوانه

( خواص خوراکیها )  گوشه ای از خواص هندوانه در این مطلب کوتاه گوشه ای از خواص هندوانه را با هم مرور می کنیم: هندوانه سرشار از آب هندوانه از 92 درصد آب تشکیل شده است و میوه ای برای پیشگیری از عطش و تأمین آب بدن محسوب می شود. …

بیشتر بخوانید »

آشنایی با 17 خاصیت دارویی شیرین بیان

شیرین بیان

( خواص خوراکیها ) آشنایی با 17 خاصیت دارویی شیرین بیان شیرین بیان باعث مهار باکتری مولد زخم معده می‌شود! شیرین بیان از منظر طب قدیم ایران معتدل است . شیرین بیان را بصورت قطعات کوچک به قطر ۰/۵ سانتیمتر و طول ۱/۵ سانتیمتر بفروش می رسانند . خواص شیرین …

بیشتر بخوانید »

آشنایی با 8 مورد از خواص آلبالو

آلبالو

( خواص خوراکیها ) آشنایی با 8 مورد از خواص آلبالو 1- آلبالو برای آرامش اعصاب آلبالو تأثیر زیادی در آرامش سیستم عصبی دارد و همچنین به افزایش تمرکز کمک می کند. این ویژگی به رنگ آلبالو مربوط می شود. نتایج پژوهشی که در آمریکا انجام شده است نشان می …

بیشتر بخوانید »

معرفی 6 دلیل خوب برای مصرف ماهی تن

ماهی تن

(خواص خوراکیها) معرفی 6 دلیل خوب برای مصرف ماهی تن فرقی نمی کند که ماهی را چگونه مصرف می کنید. در هر حال برای بدن و سلامتی تان خوب هستند. در این مطلب می خواهیم به ویژه در خصوص ماهی تن صحبت کنیم که کنسرو آن نیز به صورت فراوان …

بیشتر بخوانید »

مروری بر 5 خاصیت جوانه ها

خاصیت جوانه ها

(خواص خوراکیها) مروری بر 5 خاصیت جوانه ها جوانه ها از گیاهان مختلفی به وجود می آیند؛ مانند یونجه، بروکلی، تربچه، پیاز، شبدر و … . هر کدام از انواع جوانه ها خواص مفید مرتبط با خودشان را دارند؛ اما آنچه در بین همه شان مشترک است این است که …

بیشتر بخوانید »

خواصی از چای رویبوس

خواص چای رویبوس

( خواص خوراکیها ) خواص چای رویبوس ( از جوانی تا لاغری ) چای رویبوس از نظر تکنیکی واقعاً چای نیست بلکه از یک بوته ی قرمز رنگ حاصل می شود که خاصیت آنتی اکسیدانی فوق العاده ای دارد. این چای، رنگ قرمز جذاب و عطر و بوی دیوانه کننده …

بیشتر بخوانید »

ترب کوهی بر علیه سرطان

ترب کوهی

 ( خواص خوراکیها ) ترب کوهی بر علیه سرطان ترب کوهی به خانواده کلم، تربچه یا شلغم تعلق دارد و توصیه می شود این ریشه مغذی در برنامه غذایی روزانه گنجانده شود. از گذشته از این ترب به صورت رنده شده و برای جایگزین کردن خردل به عنوان چاشنی استفاده …

بیشتر بخوانید »