(رپورتاژ آگهی )
خواص و مضرات کره بادام زمینی و نکات مصرف به اندازه
کره بادام زمینی اولین بار سال 1884 در آمریکا تولید شده است. برای تهیه این کره حرارت دادن و برشته کردن بادام زمینی تا جایی ادامه پیدا میکند تا به یک خمیر نسبتا سفت تبدیل شود. البته برخی از برندهای تولید کننده کره بادام زمینی به آن شکرو روغن گیاهی نیز اضافه میکنند. می توانید حتی در منزل نیز یک تونر پوست با آن بسازید.
البته وجود نمک و شکر و سایر مواد افزودنی به کره بادام زمینی میتواند باعث بروز مشکلات مانند سکتههای قلبی در بدن شود که باید به آن توجه کرد. میزان کالری کره بادام زمینی به ازای هردو قاشق غذاخوری 188 کالری دارد. کره بادام زمینی حتی به عنوان یکی از سالم ترین غذاهای کودکان نیز شناخته می شود.
ترکیبات و موادمعدنی موجود در کره بادام زمینی
- آب
- پروتئین
- کربوهیدرات
- شکر
- چربی
- امگا 3
- امگا 6
- بیوتین
- مس
- ویتامین B3
- ویتامین B9 یا اسید فولیک
- منگنز
- ویتامین E
- ویتامین B1
- فسفر
- منیزیم
تمامی خواص کره بادام زمینی برای بدن
1- لاغری و کاهش وزن
مصرف منظم کره بادام زمینی اگر چه در یک واحد انرژی قابل توجهی دارد ولی مدت طولانی تری سیرمان نگه می دارد و همین باعث عدم خوردن غذای اضافی و دریافت کالری زیاد می شود. مطالعات نشان داده اند کسانی که آجیل و دانه هایی از جمله بادام زمینی می خورند، نمایه توده بدنی یاBMI کمتری دارند.
براساس مطالعاتی که در نشریهی بینالمللی «چاقی و اختلالات سوختوساز مرتبط با آن» منتشر شده است، بادام زمینی میتواند باعث افزایش سوخت و ساز بدن شود. براساس این تحقیق زمانی که افراد بهطور روزانه ۵۰۰ کالری کره بادام زمینی را به مدت ۱۹ هفته مصرف میکنند، میزان سوختوساز آنها تا ۱۱ درصد افزایش مییابد.
2- بهبود عملکرد تیروئید
روغن و کره بادام زمینی حاوی منیزیم و ید می باشند که برای عملکرد خوب تیروئید لازم است، در نتیجه توصیه می شود برای سالم نگه داشتن این غده پروانه ای شکل و جلوگیری از کم کاری و پرکاری تیرویید از مصرف مغزهایی مانند بادام زمینی غافل نشوید.
3- کاهش خطر ابتلا به دیابت
مصرف کره بادام زمینی میتواند خطر پیشرفت دیابت را کاهش دهد. براساس مطالعهای که توسط جکوبسون در مجلهی انجمن پزشکی آمریکا منتشر شده است، مصرف ۳۱ گرم آجیل یا کره بادام زمینی (در حدود ۲ قاشق غذاخوری)، حداقل ۵ روز در هفته میتواند خطر گسترش دیابت را تا ۳۰ درصد کاهش دهد.
4- حفظ سلامت ماهیچه و اعصاب
منیزیم یکی از مواد معدنی ضروری است که عملکرد بیش از ۳۰۰ فعالیت بیوشیمیایی بدن را تقویت میکند. کره بادام زمینی سرشار از منیزیم است و این میزان در حدود ۱۲ درصد از منیزیمِ موردنیاز بدن در هر وعدهی مصرفی است. این موضوع به این معناست که کره بادام زمینی میتواند به تنظیم دمای بدن، سم زدایی بدن، تولید انرژی، استحکام استخوان و دندان و حفظ سلامت دستگاه عصبی کمک کند.